nyrenoverat-ljust-fräscht-kök-entreprenad-sundbyberg

Bygg

När du behöver hjälp med något som rör bygg i Sundbyberg är du välkommen att kontakta våra erfarna snickare. På vår byggfirma finns kompetenser inom olika hantverkaryrken vilket gör att vi kan hjälpa dig oavsett om du exempelvis vill bygga ut huset med en tillbyggnad, bygga ett garage eller ett attefallshus.

Våra snickare i Sundbyberg arbetar med precision och kreativitet

Forsströms grundades 2012 av höga ambitioner och passionen för att skapa och bygga. Vi strävar efter att alltid vara ditt förstahandsval, varesig det gäller byggservice, grovsnickeri eller köksrenoveringar. Att bygga är att få skapa och vara kreativ, med andra ord precis det vi gillar och utvecklas av. Våra snickare i Sundbyberg hjälper dig gärna att konkretisera dina idéer för att lägga fram ett förslag på hur arbetet ska gå till.

Bred portfolio med kunder inom byggsektorn

Vi är en pålitlig byggfirma i Solna som arbetat med projekt i olika stor omfattning. Vi kan ge tips om många olika typer av lösningar för att skapa fler kvadratmeter på ett så enkelt och smidigt sätt som möjligt. Många gånger går det att bygga om en befintlig bostad så att den får flera rum utan att huset behöver byggas ut.

Få en offert för vår byggservice i Sundbyberg

När du väl bestämt dig för vad du vill bygga eller renovera är det läge att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Våra snickare återkommer då till dig med ett precist kostnadsförslag. Detta är inte bindande på något sätt utan du kan i lugn och ro bestämma dig och därefter acceptera erbjudandet.

Kontakta våra snickare i Sundbyberg när du söker någon som kan ta sig an ditt byggprojekt. Som privatperson kan du ta del av vårt ROT-avdrag.