snickare-tyresö-hotell-kontor-nybyggt

Bygg

När du behöver hjälp med något som rör bygg i Sundbyberg är du välkommen att kontakta våra erfarna snickare. På vår byggfirma finns kompetenser inom olika hantverkaryrken vilket gör att vi kan hjälpa dig oavsett om du exempelvis vill bygga ut huset med en tillbyggnad, bygga ett garage eller ett attefallshus.

Våra snickare i Sundbyberg arbetar med precision och kreativitet

Forsströms grundades 2012 av höga ambitioner och passionen för att skapa och bygga. Vi strävar efter att alltid vara ditt förstahandsval, varesig det gäller byggservice, grovsnickeri eller köksrenoveringar. Att bygga är att få skapa och vara kreativ, med andra ord precis det vi gillar och utvecklas av. Våra snickare i Sundbyberg hjälper dig gärna att konkretisera dina idéer för att lägga fram ett förslag på hur arbetet ska gå till.

Bred portfolio med kunder inom byggsektorn

Bland alla våra uppdrag vi tagit oss an är vi särskilt stolta över att ha varit delaktiga i är det moderna hotellet Grow Hotel. Detta hotell ligger på gränsen av Solna och Sundbyberg och byggdes mellan 2016-2018. Hör gärna av dig till oss om du vill ha fler referenser.

kontorskomplex-byggprojekt-sundbyberg-sovrum

Få en offert för vår byggservice i Sundbyberg

När du väl bestämt dig för vad du vill bygga eller renovera och vill få ett pris på det är det läge att kontakta oss för en kostnadsfri offert. Våra snickare återkommer då till dig med ett precist kostnadsförslag. Detta är inte bindande på något sätt utan du kan i lugn och ro bestämma dig och därefter acceptera erbjudandet.

Kontakta våra snickare i Sundbyberg när du söker någon som kan ta sig an ditt byggprojekt. Som privatperson kan du ta del av vårt ROT-avdrag.